Groepen

Groepsmenu ’t Lieve Vrouwtje

Keuzemenu ~ ’t Lieve Vrouwtje 3×3


Komt u met een gezelschap bij ons eten? voor groepen groter dan 10 personen hanteren wij groepsmenu’s

Groepsmenu ‘t Lieve Vrouwtje werkt als volgt: kies bij het voorgerecht en het hoofdgerecht de combinatie van vis, vlees of vegetarisch en proef op die manier een groot deel van onze kaart. Als afsluiter serveren wij een petit grand dessert (Chef’s keuze). De prijs van groepsmenu ‘t Lieve Vrouwtje is € 26,00 per persoon, inclusief glas huiswijn bij het hoofdgerecht. Daarnaast serveren wij ook een  3-gangen a-la carte keuzemenu voor €26,00 per persoon.

Groepsmenu ‘t Lieve Vrouwtje (3×3):

Voorgerechtjes

Combinatie van vlees

Carpaccio met oude kaas, pijnboompitten en truffelmayonaise
Bombe van rosbief met tonijnmayonaise
Ossenworst met mosterd-crème en gekarameliseerde zilveruitjes

Combinatie van vis

Gamba’s met pittige aioli en augurkjes
Tartaar van gerookte makreel met krokante kappertjes
Een toastje met forel-mousse en sinaasappel-dillecrème

Vegetarische combinatie

Tomatensoepje met room en croutons
Pannacota van Avocado met tomaten-concasee
Loempia van brie met honing en walnoot

Hoofdgerechten

Combinatie van vlees

Varkenshaas medaillon met gekarameliseerde knoflookjus
Kipsaté met pindasaus en kroepoek
Ossenhaas met pepersaus

Combinatie van vis

Gepocheerde kabeljauw met wortelgel
Dorade met antiboise op een bedje van wilde spinazie
Gebakken zalm met beurre blanc

Vegetarische combinatie

Spinazietaart met wilde spinazie feta en zongedroogde tomaat
Risotto croquette met truffelmayonaise
Wrap gevuld met ratatouille en tomatensalsa

Dessert

Petit grand dessert (Chef’s keuze)

Groepsmenu A-la carte

Keuzemenu A-la carte


Komt u met een gezelschap bij ons eten? voor groepen groter dan 10 personen hanteren wij groepsmenu’s

3 gangen keuzemenu voor € 26,00 per persoon:

Voorgerechten

Carpaccio met oude kaas, truffelmayonaise en pijnboompitten
Salade van gamba’s met aioli en quinoa
Salade van geitenkaas met walnoten, honing en zongedroogde tomaat

Hoofdgerechten

Kipsate met pindasaus en kroepoek
Twee gebakken dorade-filets met antiboise
Hele wrap gevuld met ratatouille en tomatensalsa

Nagerechten

Petit grand dessert (Chef’s keuze)

Even genieten van een heerlijke lunch? Onze tip:

Black Angus burger
Met spek, kaas, augurk en Lieve Vrouwtje saus
€ 8,50

Ceasar Salade
Gerookte kip, Parmezaan, gekookt ei, croutons en Ceasardressing € 10,00

Met trots presenteren wij de wijn van de maand!
Voor de maand oktober 2016:

Rood: Joseph Drouhin - Pinot Noir 2013
€ 22,50 per fles

Wit: Luc Pirlet - Viognier 2012
€ 22,50 per fles