varen en dineren

Varen en Dineren

Tijdens een rondvaart door de grachten van Amersfoort geniet u alvast van een borrel en een amuse, terwijl de schipper u alles verteld over deze historische stad. Vervolgens staat er een tafel voor u klaar in ons restaurant waar u kunt genieten van het menu ’t Lieve Vrouwtje, een proeverij van 9 kleine gerechtjes in 3 gangen.

Voorbeeld programma:

17.30 uur  - U start met een rondvaart bij de Waterlijn. Op de boot zal er een drankje en een hapje aanwezig zijn waarvan u kunt genieten.

18.30 uur – Na de rondvaart staat er een tafel voor u klaar bij restaurant ‘t Lieve Vrouwtje. Daar kunt u het diner vervolgen met het 3 x 3 menu van ‘t Lieve Vrouwtje.

Het arrangement:

Het tarief is vanaf 37,95 euro per persoon, dit is inclusief een rondvaart, een drankje en een hapje aan boord en het diner met menu ‘t Lieve Vrouwtje in het restaurant. Drankjes tijdens het diner zijn niet inbegrepen.

Het varen en dineren arrangement is al te boeken vanaf 10 personen.

De tijden van het arrangement kunnen naar uw wensen worden aangepast.

Met slecht weer zijn er paraplu’s aanwezig voor de rondvaart. Indien gewenst kan bij slecht weer de borrel en de amuse genuttigd worden in het restaurant, voor of na de rondvaart.

Het arrangement is alleen te boeken in het vaarseizoen, dat loopt van 1 mei t/m 31 oktober.

Interesse?

Meer informatie of dit arrangement bespreken? Neem contact met ons op via telefoon of via het contact-formulier.

📞 033 461 45 02